Gastenboek

Heel leuk als je jouw ervaring wilt delen in het gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Ja, ik heb de algemene voorwaarden, aanvullende leveringsvoorwaarden en het privacy & cookie statement gelezen en ga daarmee akkoord.
59 berichten.
Rianne uit Puttershoek heeft geschreven op 22 augustus 2023 om 15:47
Na een week in het ziekenhuis gelegen te hebben kwam Carin nog 2 dagen. Wat was dat fijn! Alleen al om even de 'normale' kraamweek te ervaren. Vooral het luisteren en de rust die Carin bracht was super! Bedankt Carin!
Daan en Ruth van de Breevaart uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 18 juli 2023 om 21:42
Na de geboorte van ons eerste kindje hebben wij kraamzorg gekregen van Carin. Wat hebben wij ontzettend genoten van de passie waarmee Carin de zorg verleend. Haar kennis en ervaring zijn zichtbaar in haar werk. Tijdens de kraamperiode is er een fijne begeleiding bij de zorg en bijvoorbeeld de borstvoeding die gegeven wordt. Carin schakelt indien nodig andere disciplines in voor overleg. Wij en onze zoon zijn door Carin erg in de watten gelegd, we hebben een hele gezellige tijd gehad en zullen dit dan ook nooit meer vergeten! Kortom een dikke aanrader voor iedereen die nog kraamzorg zoekt! Liefs Daan, Ruth en Joas.
Mirjam uit Hendrik Ido ambacht heeft geschreven op 20 juni 2023 om 19:33
Lieve Carin, Onwijs bedankt voor onze fijne kraamweek. Wat vonden wij het mooi om te zien en merken dat je echt passie voor je werk hebt. Dit is dan ook in alles terug te zien. Je omgang met moeder en baby, de omgang met de andere gezinsleden, je harde werken, je goede adviezen en je flexibiliteit ook op momenten dat het eigenlijk al geen werktijd meer is! Wij kijken terug op een fijne en mooie kraamweek! Dankjewel!
Annerie Brons uit Sliedrecht heeft geschreven op 21 mei 2023 om 18:35
Wat zijn we blij dat Carin erbij was tijdens de bevalling en de kraamweek! We hebben veel van je geleerd, gelachen en vooral genoten. De kraamweek heb je echt tot een feestje gemaakt. Met je rust, kundigheid en warme persoonlijkheid zorgde je er voor dat iedereen hier in huis kon genieten van deze bijzondere periode. We kijken er met een warm gevoel op terug. Hendrik, Annerie, Emma en Sophie Brons
Frank en Marjolein uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 1 mei 2023 om 19:05
Carin heeft bij ons kraamzorg verleend na de geboorte van ons eerste kindje. Wat zijn we blij dat we voor Carin gekozen hebben. Bij de intake hadden wij direct een vertrouwd gevoel en tijdens de kraamweek hebben wij heel veel gehad aan haar hulp, goede adviezen en goede zorgen. Kortom het was een ontzettend fijne kraamweek! Dank je wel Carin!
Sander en Maria van Kooten uit Ridderkerk heeft geschreven op 6 februari 2023 om 13:07
Half december hebben wij ons derde kindje mogen krijgen in het bijzijn van Carin. Voor de eerste keer thuis bevallen en wat was dat fijn met Carin erbij. De week erna hebben we ook genoten met elkaar. Het waren wat hectische dagen met verjaardagen en kerst erbij en de borstontsteking die er ook nog bij kwam. De zorg werd wat aangepast en zo kregen we wat extra uurtjes zorg zodat we weer hersteld en wel het alleen konden gaan doen. Fijn dat je zo flexibel bent en dat het überhaupt mogelijk was. Ook voor de andere kinderen was het fijn dat ze van te voren al wisten wie er kwam als de baby geboren werd. Dit gaf ook een hoop rust in huis. Nogmaals bedankt voor alles! Groetjes Sander en Maria, Brent, Fiene en Rens
Nienke Wassink-van der Laan uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 4 februari 2023 om 11:27
Eind november is onze dochter 4 weken te vroeg geboren. Mijn dochter en ik moesten een week in het ziekenhuis blijven. Hierdoor hadden we niet veel recht meer op kraamzorg thuis. Toen we na een week thuis kwamen, stond Carin na een uur al op de stoep om ons te helpen in onze eigen omgeving thuis. Hierna is zij nog twee dagdelen gekomen, zodat wij toch nog een ‘spoed-kraamperiode’ hebben gehad thuis. Dit was zo fijn!! Ook daarna mochten we Carin altijd nog met vragen appen. Ondanks dat wij niet veel kraamzorg hebben gehad thuis, waren de drie dagdelen met Carin enorm helpend! Bedankt Carin!
Sasja & Ricardo van Gelder uit Ridderkerk heeft geschreven op 4 januari 2023 om 14:15
Begin December kwam Carin ons kraamzorg verlenen bij en na de geboorte van ons 3e kindje. Het was voor ons de 1e keer dat we voor particuliere kraamzorg zijn gegaan (ipv grote kraamzorgcentra) en via via waren we bij Carin uitgekomen. Het intakegesprekje was voor ons meteen al een prettige manier om te weten te komen wie ons zou komen helpen en of we een 'klik' zouden hebben. Het voelde meteen al goed! Toen kwam de zorg in de kraamweek; Wat een prettige en persoonlijke ervaring was dit! Als we dit eerder hadden geweten, hadden we bij de eerste kinderen ook voor Carin gekozen. Carin wist op precies de juiste manier in te mengen in ons gezin; helpen en advies geven waar nodig maar ook terugtrekken / naar de achtergrond als het goed liep om dan allerlei zorgtaken 'achter de schermen' op te pakken. In één woord; super! We kunnen Carin van harte aanbevelen als iemand op zoek is naar particuliere kraamhulp die echt op een rustige, persoonlijke, zorgzame en lieve manier je gezinnetje helpt in de eerste hectische dagen.
Tiffany van Kol uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 5 november 2022 om 20:36
Lieve Carin, We hebben net de fijne kraamweek afgesloten, mede dankzij jou. We hebben ontzettend genoten van je gezelligheid, adviezen en goede hulp. Je deed het ook super leuk met onze twee jongens. We kunnen je van harte aanbevelen! Liefs, Tiffany, Michael, Luca, Jax en Fay
Wesley en Lieneke uit - heeft geschreven op 13 oktober 2022 om 21:55
Als er iemand echt een goede kraamverzorgster is, dan is Carin dat wel! Wil jij met liefde volledig verzorgd en ontzorgd worden? Dan ben je bij haar aan het goede adres! Wat hebben wij een onvergetelijke en fantastische kraamperiode gehad bij de geboorte van ons eerste kindje door jou! Van de fruithapjes op bed tot het strijken van de lakentjes, n i e t s was te gek voor haar! D u i z e n d m a a l dank! Heel veel liefs van ons en een knuffel van Dean.
Tim & Judith uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 14 augustus 2022 om 20:09
Afgelopen week is Carin bij ons geweest als kraamverzorgster na de geboorte van onze tweede dochter Lauren. Wát een ontspannen week hebben wij gehad. Carin was ontzettend vriendelijk, kundig en aardig voor onze dochter Romee van 2 jaar oud. Na ons verhaal over enorme overproductie bij Romee aangehoord te hebben is door Carin direct gehandeld door in overleg te treden met de verloskundige. Mede hierdoor is het live voeden dit keer wél gelukt, waardoor wij niet ontzettend veel tijd kwijt zijn aan kolven, flesjes geven etc. We hebben een hele fijne start gehad als gezin van 4. Dankbaar voor deze fijne week!
Fam. Hersbach uit HIA heeft geschreven op 12 juli 2022 om 21:43
Lieve tante Carin, wat hebben we vorige week voor de 3e keer een heerlijke kraamweek gehad. We mochten opnieuw weer genieten van uw goede zorgen voor ons allemaal. Niets was teveel en wat blijft het bijzonder dat u kraamverzorgende en tante tegelijk bent. We hebben al uw goede zorgen erg gewaardeerd en kijken er heel fijn op terug. De vele was en strijk, het zorgen voor Noor en mama, maar ook papa en Noud en Saar, het eten en fruit, alle goede tips en adviezen, het schoonmaken en nog veel meer. U doet uw werk met heel veel liefde en dat zien we in alles terug. Nogmaals bedankt voor alles! Liefs, Henk en Sanne, Noud, Saar en Noor.
Marlies Ottenbros uit Papendrecht heeft geschreven op 31 mei 2022 om 07:02
Wat een ontspannen kraamweek hebben wij gehad met Carin. Voor de bevalling was er al contact via Whatsapp (“En? Rommelt het al?”) en kregen we zo nu en dan een nuttige tip toegestuurd. Heel fijn, zo konden we alvast wat beter kennismaken. Het voelde dan ook meteen vertrouwd toen Carin bij ons in huis kwam. Naast advies en ondersteuning was er ook ruimte voor een gezellig praatje. Ook met Julie (2 jaar), de grote zus van onze Louise. Voor Julie was ze ook super attent. Julie mocht meehelpen met de baby. Lieve Carin, bedankt voor je goede zorgen! Een betere start hadden wij ons niet kunnen wensen. Je bent een topper! Groetjes, Marlies, Maarten, Julie & Louise
Familie Vat uit Alblasserdam heeft geschreven op 20 april 2022 om 23:17
Lieve Carin, Wat zijn we blij dat jij bij ons de kraamzorg hebt gedaan! Je doet je werk met zoveel liefde en plezier, dat is aan alles te zien en te merken! Je hebt ons heel fijn geholpen met de zorg voor ons eerste kindje. Ook nam je echt de tijd om over dingen te praten en gaf je goede begeleiding rondom de borstvoeding. We zagen er elke morgen weer naar uit dat je kwam, door de gezelligheid en vrolijkheid die je meenam! 🙂 Bedankt voor alles! Liefs Maarten en Rosaliene
A & K uit Zwijndrecht heeft geschreven op 20 april 2022 om 13:13
Lieve Carin, Wij danken jou enorm voor de fijne kraamweek! Je hebt ons goed geholpen bij de verzorging van onze eerste kind. Je luistert goed naar de wensen van de ouders en levert maatwerk. Je legt alles helder uit, beantwoord vragen duidelijk en laat alles goed zien. Ook was er voldoende ruimte voor fijne gesprekken over de bevalling en deze nieuwe fase van ons leven. Bedankt voor alles! Liefs A&K uit Zwijndrecht.
Fam. Verweij uit Hendrik Ido Ambachf heeft geschreven op 11 februari 2022 om 06:20
Lieve Carin, Wat hebben we genoten de afgelopen week! Met heel veel liefde doe je je werk en dat is aan alles te zien en te merken. Wat was je ook lief voor onze dochters. Ook je begeleiding bij de borstvoeding als heel fijn ervaren. Je bent een topper; nogmaals heel erg bedankt voor alle zorg, tips en adviezen! Liefs, Martijn, Andrea, Nora & Veerle
Fam Preesman uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 16 december 2021 om 17:42
Lieve Carin, wat een fijne kraamweek hebben wij gehad. Na een eerdere negatieve ervaring met kraamzorg bij onze oudste hebben we nu ervaren waar mensen het over hebben als ze het een “feestweek” noemen. Het was een feestje, ondanks de covid die roet in het eten dreigde te gooien. Naast dat jouw aanwezigheid fijn was voor het hele gezin ben je ook professioneel en weet je wat je doet. Enerzijds door je ervaring maar je blijft ook nieuwsgierig om nieuwe dingen bij te leren. We hebben veel aan je gehad! Veel dank daarvoor. Groet, Sjoerd, Annie, Fien en Joes
Natasja uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 10 november 2021 om 20:01
Lieve Carin, wat een geluk dat je voor de tweede keer bij ons kwam kramen! Je bent echt de beste kraamhulp die iemand maar kan wensen. Je hebt weer met veel liefde onze dochter Hailey verzorgd en ook haar grote broer Jeffrey geef je liefde en aandacht. Je brengt een hoop gezelligheid met je mee. Ook ben je erg kundig en kunnen we volledig op jouw advies vertrouwen. Dit geeft rust en duidelijkheid. We gaan je zeker missen!! Liefs, Danny, Natasja, Jeffrey & Hailey.
Annette heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 01:52
Lieve Carin, Wat een geluk dat je ook bij ons tweede kindje kraamzorg hebt kunnen geven! Wij wisten al hoe fijn, zorgzaam en liefdevol persoon je bent, maar ook onze dochter Hanna is nu helemaal dol op je. Hanna heeft het nog steeds over je en jouw prinsessenboek. Zo lief hoe je er voor haar bent geweest en heeft betrokken bij het verzorgen van haar kersverse broertje Yvar. Bedankt voor alle zorg, leerzame tips en voor het meedenken! Denk aan het gebruik van een haakaa bij de borstvoeding, het overleggen met en doorverwijzen naar een lactatiekundige en het mogen lenen van de digitale weegschaal tot Yvar een maand oud is, omdat hij wat opstartproblemen had met zijn gewicht. Carin, je bent een topper die wij bij iedereen zouden aanraden! Liefs, Ewald, Annette, Hanna en Yvar
Iris uit Hendrik Ido ambacht heeft geschreven op 13 september 2021 om 22:56
Lieve Carin, Wat kijk ik terug op een fijne kraamtijd door jou! Je was bereid je vakantie eerder te stoppen om bij ons te kunnen kramen. Wat zijn wij hier blij mee geweest. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen. Wat was je lief voor Melle, Lou & Sam en wat heb je mij fijn geholpen met de borstvoeding. Daarnaast heb je zo’n lief en fijn karakter dat we ons helemaal op ons gemak voelde. Niks was te veel! De gezelligheid die je elke ochtend weer mee bracht zodra je binnen stapten zullen we altijd blijven onthouden! Het kon voor mij echt niet beter! Ontzettend bedankt lieve Carin! Liefs de Andewegjes

Neem gerust contact met ons op!