Gastenboek

Heel leuk als je jouw ervaring wilt delen in het gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Ja, ik heb de algemene voorwaarden, aanvullende leveringsvoorwaarden en het privacy & cookie statement gelezen en ga daarmee akkoord.
51 berichten.
Elshofjes uit Zwijndrecht heeft geschreven op 25 maart 2019 om 21:06
Een kraamverzorgster die kennis komt maken tijdens de zwangerschap! Dat vonden we ontzettend fijn voor ons zelf, maar zeker ook voor de anderen kinderen! Die konden er naar uitkijken dat, als de baby geboren zou worden, Carin ook zou komen! We hebben een fijne kraamweek met elkaar mogen hebben. Je was erg flexibel in je werk en paste de tijden aan zoals het op dat moment nodig was. De andere kinderen in het gezin heb je op een geweldige manier betrokken bij de verzorging van onze kleinste spruit! Bedankt voor alles!
Chris, Janienke, Jesse en Nore heeft geschreven op 9 februari 2019 om 15:51
Lieve Carin, Heel erg bedankt dat je voor ons tijd vrij wilde maken om ons thuis een beetje op weg te helpen, nadat Nore 10 weken in het ziekenhuis lag ivm vroeggeboorte. Veel wisten we al, maar ook jij had nog waardevolle tips, dankjewel!
Pieter, Andrine, Lars en Nina uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 9 februari 2019 om 14:12
Lieve Carin, Wat een fantastische fijne en goede week hebben wij met jou gehad. Met zoveel liefde en aandacht heb jij ons geholpen na de geboorte van Nina. De deskundigheid en vele bruikbare informatie en tips waren heel fijn, maar bovenal de liefde waarmee jij je werk doet, is geweldig. De professionele maar zeker ook je persoonlijke aanpak en zorg voor het hele gezin en huishouden, vonden wij heel prettig. Je was er voor alle zorg en vragen. Lieve Carin, dank je wel voor de mooie tijd, we kijken er met heel veel plezier op terug!
Joost, Suzanne en Noah uit Ridderkerk heeft geschreven op 7 januari 2019 om 17:44
Wat hebben wij genoten van onze kraamweek! Er was een leuke klik met jou en alles ging heel ontspannen en relax. Je hebt een grote passie en liefde voor je vak, en dat konden we overal aan merken. Zoveel kennis en informatie die je met ons deelde. Carin, dankjewel voor alles!
Henk, Sanne, Noud & Saar Hersbach uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 15 november 2018 om 21:00
Wat hebben wij vorige week een bijzondere kraamtijd gehad! Net als bij Noud kijken we terug op een fantastische kraamweek dankzij u. Het blijft bijzonder dat u als tante onze kraamverzorgster was. Wat heeft u goed voor ons allemaal gezorgd. Niets was u teveel en wat zijn we in de watten gelegd. Je ziet in alles dat u het werk met veel passie en plezier doet. We kregen allerlei adviezen, ontbijtjes op bed, fruit, eten, het huishouden en de was werd bijgehouden en nog veel meer. Ook met Noud was u niets teveel en dankzij uw rust, vond hij alles prima. Dat was heel fijn! Er werden vele liedjes gezongen en ‘kiekeboe’ gespeeld. Het voelde heel vertrouwd om u erbij te hebben in deze bijzondere week en kijken er met een heel goed en positief gevoel op terug. Nogmaals bedankt voor alles! We raden u bij iedereen aan voor de allerbeste kraamverzorgster!
Aasiyah & familie uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft geschreven op 12 oktober 2018 om 10:09
Lieve Carin, Gisteren hebben we afscheid genomen na een ontzettend mooie kraamweek. Wat hebben we geboft met je! We kunnen een aardige vergelijking maken met eerdere ervaringen en beseffen nu pas echt hoe waardevol en prettig kraamzorg kan zijn. Naast de uitstekende zorg, hulp en ondersteuning hebben we je betrokkenheid, gezelligheid en warme persoonlijkheid erg op prijs gesteld. Het was merkbaar hoe met passie en plezier jij je werk doet. En ook de kinderen zijn dol op je. We gaan je missen, maar we zijn er zeker van dat je nog een hoop andere gezinnen erg blij gaat maken. Veel liefs, Aasiyah & familie.
Melanie de Jong uit Papendrecht heeft geschreven op 7 september 2018 om 15:30
Carin was gisteren voor het laatst bij ons en dat was stiekem toch wel even slikken.. Dankzij Carin hebben wij een kraamweek gehad hoe in onze ogen een kraamweek zou moeten zijn. Een lieve kraamverzorgster die 's morgens fris en fruitig voor de deur staat. Ze heeft ons op alle mogelijke manieren geholpen, vooral met de problemen met de borstvoeding. Op momenten dat ik er mee wilde stoppen motiveerde ze mij op een positieve manier om toch nog even door te zetten. Zelfs 's avonds in haar vrije tijd zocht ze nog dingen uit om ons verder te kunnen helpen. Verder neemt ze de zorg van het huishouden uit handen en heeft ze ons alles bijgebracht over het verzorgen van onze baby. Kortom, een kraamweek waar we heel fijn op terug kijken. Wij zullen Carin aan iedereen aanraden en hopelijk mogen nog vele gezinnen genieten van haar fijne aanwezigheid!
Corina uit Krimpen aan den ijssel heeft geschreven op 22 augustus 2018 om 20:43
Wat waren wij blij dat je last minute op ons verzoek tot zorg in kon gaan. Vanaf het eerste contact was het gevoel uitstekend en dit is al die tijd gebleven! Dank je wel voor de fijne kraamweek! Je doet dit uit passie voor het vak en vooral omdat je het erg leuk vind, en dat konden wij aan alles merken. Zelfs aan de kleine dingen dacht je. Zoals het spelen met onze oudere dochter, wanneer de rest even een slaapje deed. Ze was gek op je, en ook dat zegt voor ons veel. Je bent een topper en zouden je aan iedereen aanraden!
Anneleen uit Ridderkerk heeft geschreven op 14 augustus 2018 om 14:11
We hebben een hele fijne kraamweek gehad, ondanks de nasleep van de heftige bevalling. We zijn heel blij en dankbaar voor alle hulp en tips die je ons gaf. Ik zou iedereen aanraden om voor jou te kiezen!
Nelleke uit Hendrik Ido ambacht heeft geschreven op 18 juli 2018 om 20:45
Wij hebben een top kraamweek gehad dankzij jou. Zo gezellig en heerlijk rustig en relaxed dat je ben, je werkt hard en vol passie. Was er iets met de borstvoeding wat niet lekker liep of ik was onzeker, jij was het die me geruststelde met de juiste woorden of je belde de lactatiekundige om te vragen hoe we het,het beste op konden lossen. Zo rustig hoe je met Liv om ging, haar afleidde als ze het even moeilijk had, top! Wat zijn wij blij dat we voor jou hebben gekozen! Heel veel succes! Groetjes Maurice, Nelleke en een kus van Liv en Noud
Sylvia uit Ridderkerk heeft geschreven op 11 juni 2018 om 11:25
Carin is een hele lieve vrouw met veel ervaring. Voor een fijne kraamtijd, goed gevoel en handige tips moet je echt Carin als kraamverzorgende hebben

Neem gerust contact met ons op!