Intake en vergoedingen

Wil je weten of ik rond jouw uitgerekende periode beschikbaar ben om bij jou de kraamtijd te verzorgen? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil je je inschrijven bij Kraamzorg Carin? Meld je aan via het aanmeldingsformulier. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmailtje. Daarna neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op om de inschrijving te bevestigen en overige gegevens te noteren.

Rond de zevende maand van je zwangerschap neem ik contact met je op voor een intakegesprek. Zo kunnen we alvast kennismaken en bespreken wat jij en je partner belangrijk vinden in de kraamtijd.

Vanuit het basispakket van je zorgverzekering wordt de kraamzorg vergoed. De basiszorg is maximaal 49 uur kraamzorg bij borstvoeding en 45 uur kraamzorg bij kunstvoeding. Deze uren worden in onderling overleg verdeeld over 8 dagen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kunnen de uren na de bevalling worden bijgesteld in overleg met de verloskundige. (Herindicatie).

De wettelijke eigen bijdrage in 2020 is € 4,50 per uur. Afhankelijk van je aanvullende verzekering moet je deze eigen bijdrage zelf betalen of wordt deze door de zorgverzekeraar vergoed. Raadpleeg je zorgverzekeraar om dit na te vragen.

Blader door ons gastenboek!